Nieuws • Gemeente

 

Huishoudens in Woerden aan de slag met energiesparing

"We hebben een inschatting gemaakt van ongeveer 15-20% deelname [van de Woerdense huishoudens] aan de actie," vertelt Lex Albers van Duurzaam Woerden. "Dat is bijna het dubbele percentage deelnemers bij een soortgelijke actie, weten we uit ervaring. We zijn echt verrast door de snelheid waarmee inwoners de cadeaukaart hebben geactiveerd. Voor wie de cadeaukaart niet heeft kunnen activeren, hebben we meteen een reservelijst geopend."

Inwoners die de cadeaukaart niet hebben kunnen activeren, kunnen zich op een reservelijst laten plaatsen. In januari wordt er gekeken of er nog een deel van het budget niet is uitgegeven. De mensen op de reservelijst worden dan benaderd of zij alsnog gebruik willen maken van de cadeaukaart. Iedere cadeaukaart is uniek en kan daardoor alsnog geactiveerd worden, bewaar de cadeaukaart dus goed. De volgorde van de reservelijst wordt samengesteld op basis van binnenkomst. Dus nummer 1 op de reservelijst wordt als eerste benaderd.

Het volledige bericht van de gemeente over de actie kunt u hier lezen.

Inschrijven voor de reservelijst

Kijk op de website van www.duurzaamwoerden.nl/cadeaukaart voor meer informatie over de actie en de link naar de reservelijst. U kunt ook mailen naar service@duurzaamwoerden.nl of bellen naar 088-538 7084.

 

 
Huishoudens in Woerden aan de slag met energiesparing