Nieuws • Algemeen

 

Word een Zorgmaatje aan Huis en maak een verschil in jouw buurt! 

Heb jij hart voor anderen en wil je een helpende hand bieden aan mantelzorgers in onze regio? Zorgmaatje aan Huis zet zich in om deze zorgdragende helden te ondersteunen wanneer ze dat het hardst nodig hebben. Of het nu gaat om vakantie, ziekte of simpelweg overbelasting, jouw hulp als Zorgmaatje kan een wereld van verschil maken.

Sinds kort is Zorgmaatje aan Huis ook actief in de regio Woerden, en de coördinatie gebeurt rechtstreeks vanuit Kamerik. Als Zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis regio Woerden, staat Susanne van den Bosch klaar om aanvullende mantelzorg te organiseren voor mensen die hulp nodig hebben in Woerden, De Ronde Venen en Stichtse Vecht.

Als Zorgmaatje breng je wat lucht in het leven van mantelzorgers. Samen boodschappen doen, een wandeling maken, een bezoek aan de dokter, of simpelweg gezelschap bieden - het maakt allemaal het verschil. Bovendien ontvangen Zorgmaatjes een bijdrage voor hun waardevolle inzet.

Heb jij een paar uur per dag of per week over en wil je iets moois doen voor anderen? Word een Zorgmaatje aan Huis en maak het leven van iemand in jouw buurt wat lichter en leuker. Neem contact op met Susanne van den Bosch via woerden@zmah.nl of bel naar 06-81528455.

Of ben jij degene die wat extra ondersteuning nodig heeft? Neem ook gerust contact op voor meer informatie. Samen maken we een verschil!

 
Word een Zorgmaatje aan Huis en maak een verschil in jouw buurt!