Nieuws • Algemeen

 

Weteringloop 2021 afgelast, maar clinics gaan wel door

De organisatie achter de Weteringloop heeft het volgende bericht ingestuurd:

 

Met de knipperlichtrelatie die ons land met corona heeft is het moeilijk om vooruit te plannen of dingen te organiseren. Twee maanden geleden leek alles veelbelovend en zijn wij – na overleg met de gemeente Woerden – vol goede moed plannen gaan maken voor de Weteringloop op 9 oktober 2021.

 

Met de huidige cijfers durven we het risico niet te nemen om door te gaan met organiseren. Zoals jullie weten komt er veel bij kijken en zijn we afhankelijk van vele vrijwilligers, met het risico dat het weer niet door kan gaan. Om ons heen worden ook veel evenementen toch weer doorgeschoven naar volgend jaar.

 

We gaan er wel vanuit dat april/mei 2022 de Weteringloop weer als vanouds plaats zal kunnen vinden.

 

De clinics gaan wel door!

Maar wij willen er alles aan doen om het sporten onder onze trouwe deelnemers te blijven stimuleren. Daarom hebben we besloten om de loopclinics door te laten gaan! Omdat de loop niet doorgaat, kunnen we iets later starten met de clinics zodat iedereen terug is van vakantie en toch mee kan doen.

 

Clinics 5 km:
Deze clinic wordt verzorgd door FOUR Performance. Hier word je onder professionele begeleiding klaargestoomd voor de 5 km, tijdens zes trainingen die op zaterdagochtend om 9:30 uur zullen plaatsvinden. Deze trainingen starten op 4 September 2021!

 

Clinics 10 km:
Deze clinic wordt verzorgd door gecertificeerde hardlooptrainers. Hierbij word je onder professionele begeleiding klaargestoomd voor de 10 km, tijdens 6 trainingen op dinsdagavond om 20:00 uur. Deze clinic start op 31 augustus om 20 uur en heeft als voorwaarde dat je bij de aanvang al 30 minuten achter elkaar kunt hardlopen.

 

De kosten voor deelname aan de clinics bedragen 30 euro, deze hebben we aangepast omdat er geen inschrijving voor de loop en geen T-shirt meer bij zit.

 

Als je wilt meedoen, schrijf je in via het formulier op onze site: https://weteringloop.nl/clinics-1/

 

Schrijf je in! Want er gaat niets boven samen hardlopen en dit is een leuke manier om in beweging te blijven. En hoe fijn is het om in oktober gewoon lekker die 5 of 10 km te kunnen lopen?

 
Weteringloop 2021 afgelast, maar clinics gaan wel door