Nieuws • Gemeente

 

Verse groenten? Uit je eigen volkstuin!

Wil je ook een tuintje?

Wil je eigen groenten of bloemen kweken? Geen zin of plek voor boerenkool in de voortuin? Onbekende of vergeten groenten proberen? Wil je je (klein)kinderen laten zien hoe aardbeien groeien? Lekker tuinieren in de buitenlucht.

Grijp nu je kans!
Volkstuinvereniging Kamerik heeft enkele tuinen vrij variërend van 50, 100 en 200m2 
Onze leden zijn een gemêleerd gezelschap: Gezellige Kamerikers van alle leeftijden, zowel man als vrouw. Allemaal gelijkgestemden die het leuk vinden hun eigen tuintje te verzorgen en te genieten van de opbrengst.

Voordat je je inschrijft is het goed stil te staan bij de hoeveelheid werk die een volkstuin vraagt. Zeker in het begin vraagt het onderhoud van tuin, afhankelijk van de grootte, al snel 5 uur per week. In de zomer wat meer, in de winter veel minder. Kies daarom voor een tuin die qua tijdsinvestering bij je past! We raden aan klein te beginnen en als het bevalt door te groeien naar een grotere tuin. We verwachten namelijk wel je inspanning om je eigen tuin netjes te houden.

De kosten voor een tuin van 100m2  bedragen per jaar 30 euro voor huur en 10 euro voor contributie. Het eerste jaar betaal je ook een waarborgsom van 50 euro, die geretourneerd wordt zodra je de tuin weer schoon oplevert.


Opgelet: er zijn slechts enkele plaatsten beschikbaar, dus wacht bij belangstelling niet te lang!
Voor meer informatie of inschrijven: w.binnendijk@hetnet.nl    (tel.  401782)
Het volkstuincomplex is gesitueerd aan de Beukenlaan te Kamerik.

 
Verse groenten? Uit je eigen volkstuin!