Nieuws • Algemeen

 

Sleutelclub begint fotoclub

SLEUTELCLUB BEGINT FOTOCLUB

Binnenkort verhuist de Stichting Sleutelclub Kamerik naar ‘Ambachtshuis Kamerik’ aan de Nijverheidsweg 15. Deze locatie zal een multifunctioneel karakter krijgen. Een van de nieuwe activiteiten zal een fotoclub zijn. De club is bedoeld voor hobbyfotografen die het leuk vindt om met gelijkgestemden te praten over zijn of haar hobby, resultaten te bespreken of gewoon samen met de camera eropuit te gaan.

Voorzitter Louis van Dam “Fotograferen is een leuke hobby met zowel sociale, creatieve als technische aspecten. Als je samen naar elkaars foto’s kijkt valt er altijd wel iets te leren. Dat zijn de belangrijkste doelen van de club, samen eropuit trekken, elkaar uitdagen en van elkaar leren. Het Groene Hart is met haar landschappen, dieren, plassen, steden en dorpen erg fotogeniek. En fotograferen is een ambacht voor alle leeftijden en past daarom ook prima in het ambachtshuis.”

Belangrijke onderdelen tijdens de clubavonden zullen de fotobesprekingen, de verkiezing van foto van de maand en de maandelijkse opdrachten zijn. Naast de clubavonden zullen er regelmatig excursies naar interessante fotolocaties worden georganiseerd en zullen er cursussen gegeven worden.

Geïnteresseerden kunnen een mail sturen aan fcuw@sleutelclubkamerik.nl je ontvangt dan een enquêteformulier waarin je kunt aangeven wat je interesses zijn en wat je van de club verwacht. Aan de hand van de uitkomst van deze enquête wordt de club definitief vormgegeven. Het is de bedoeling de club in juni 2020 te starten. De jaarlijkse contributie zal naar verwachting in de range van € 70,00 en € 95,00 komen te liggen, onder meer afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

 
Sleutelclub begint fotoclub