Nieuws • Algemeen

 

Ontdek de Magie van VoorleesPret in de Bibliotheek!

Na een heerlijke zomerstop is het tijd om terug te keren naar de betoverende wereld van verhalen en avonturen! Vanaf 4 september verwelkomt Bibliotheek Het Groene Hart alle (groot)ouders en (klein)kinderen vanaf 2 jaar voor een hartverwarmend VoorleesPret-moment.

 

Wat kun je verwachten?

  • Betoverende verhalen die tot leven komen
  • Liedjes om samen op te zingen
  • Leuke spelletjes voor extra plezier
  • Speeltijd voor de kleintjes na het voorlezen
  • Gezellig napraten voor (groot)ouders/verzorgers

 

Wanneer en waar?
Bibliotheek Kamerik
Elke 1e maandag van de maand
Data: 4 september, 9 oktober, 6 november, 4 december

Voor wie?
Voor ouders en grootouders met hun nieuwsgierige (klein)kinderen vanaf 2 jaar. Samen genieten van magische momenten en kostbare herinneringen creëren!

Deelname en aanmelden?
Aanmelden is niet nodig, deelname is gratis! Kom gewoon langs en dompel jezelf onder in de wereld van verhalen en fantasie.

Waarom voorlezen?
Voorlezen is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Met VoorleesPret willen we laten zien dat voorlezen een waardevolle ervaring is. Of het nu voor het slapengaan is of overdag, voorlezen stimuleert de woordenschat, begrip van teksten en helpt kinderen de wereld om hen heen beter te begrijpen.

Voor meer informatie, datums en handige voorleestips, bezoek onze website: www.bibliotheekhetgroenehart.nl/voorleespret.

Heb je vragen? Neem contact op met Linda van Zwieten, Manager Programmering, via telefoonnummer 06-51482536 of stuur een e-mail naar linda.vanzwieten@bibliotheekhgh.nl.
Laten we samen de magie van verhalen ontdekken tijdens VoorleesPret in de Bibliotheek!

 
Ontdek de Magie van VoorleesPret in de Bibliotheek!