Nieuws • Gemeente

 

Nomineer nu jouw vrijwilliger!

Op 7 december is het de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Omdat wij vinden dat vrijwilligers meer verdienen dan één dag waarop hun hulp in het zonnetje wordt gezet introduceren wij hierbij de Woerdense Week van de Vrijwilliger!

 

Van 7 tot en met 13 december is het de Woerdense Week van de Vrijwilliger! We zetten de vrijwilligers die zich in 2020 van hun allerbeste kant hebben laten zien in het zonnetje. De vrijwilligers die het afgelopen jaar, op een bijzondere manier, écht een verschil hebben gemaakt! Deze vrijwilligers willen wij extra bedanken met een speciaal Vrijwilligersspeldje en jij mag één vrijwilliger nomineren! Jouw kandidaat krijgt vervolgens, naast het Vrijwilligersspeldje, een fotoreportage op de social mediakanalen én website van Hart voor Woerden! Goed om hierover te weten: de eerste reportage wordt op 7 december gepost. Gedurende de week wordt vervolgens elke dag een andere vrijwilliger in het zonnetje gezet!

En een kleine tip: jij kunt natuurlijk de verhalen ook op jouw kanalen delen! Door de hashtag #woerdenseweekvandevrijwilliger te gebruiken creëren we samen wat extra reuring!

 

Hoe nomineer ik een vrijwilliger?

Las je bovenstaande omschrijving en dacht je meteen aan een vrijwilliger die wel wat extra aandacht verdient? Fantastisch! Stuur vóór maandag 30 november a.s. een mail naar Hart voor Woerden met de naam van de vrijwilliger en een korte uitleg waarom wij die persoon in het zonnetje zouden moeten zetten. Vergeet niet de contactgegevens mee te sturen van jouw kandidaat! Hart voor Woerden neemt vervolgens contact op met de vrijwilliger voor een (telefonisch) interview en om een afspraak te maken voor een kleine fotoshoot.

LET OP Nomineer een vrijwilliger die openstaat voor een (telefonisch) interview en fotoshoot!

 
 
 


Alle belangrijke info nog even op een rijtje

  • Nomineer één vrijwilliger die actief is voor jouw organisatie;
  • Nomineer de vrijwilliger door te mailen naar info@hartvoorwoerden.nl;
  • Nomineer de vrijwilliger vóór zondag 29 november a.s.;
  • De nominatiemail bevat de naam van de vrijwilliger, de reden waarom deze vrijwilliger wat extra's verdient en de contactgegevens van de vrijwilliger. Stuur de contactgegevens alleen in overleg met de vrijwilliger i.v.m. de privacy.
 
Nomineer nu jouw vrijwilliger!