Nieuws • Ondernemersvereniging

 

Nieuwsblad Kamerik Vandaag

De eerste editie van de Kameriks nieuwsblad 'Kamerik Vandaag' viel al bij u op de mat. Onderstaand het voorwoord:

 

Het opheffen van de zelfstandige gemeente Kamerik op 1 januari 1989 betekende ook het einde van onze zelfstandige Kamerikse krant de Oncourant. De mensen die hier al wat langer wonen zullen het zich vast nog wel herinneren. Een maandblad in de vorm van een gestencild verticaal dubbelgevouwen A4-tje met nieuwtjes uit ons dorp en natuurlijk een verslaglegging van de Kamerikse politiek in de gemeenteraad. 12 jaar was de inmiddels overleden Wim Neuteboom de drijvende kracht achter de Oncourant.

 

En nu is er na bijna 30 jaar weer een Kameriks blad: Kamerik Vandaag. Al een tijdje waren er gesprekken tussen het Dorpsplatform en de Ondernemersvereniging om te kijken of de Nieuwsbrief van het Dorpsplatform samen kon gaan met het blad van de ondernemers “Polderpeil”. Polderpeil is al een tijd niet verschenen, maar er was nog wel steeds behoefte bij ondernemers om iets over de ontwikkelingen van hun bedrijf te vertellen en natuurlijk reclame te maken voor hun producten. Het is belangrijk dat we over een middel beschikken om onze inwoners te vertellen wat er allemaal speelt in ons dorp. Kamerik Vandaag is echt een blad voor en van alle Kamerikers. U kunt er als vanouds, net als in de Nieuwsbrief informatie van het Dorpsplatform in vinden, maar ook ander nieuws over ons dorp. Als u zelf iets te melden heeft bent u natuurlijk ook van harte welkom bij de redactie.


Geheel eigentijds is er ook een website kamerikvandaag.nl, zodat we heel actueel kunnen zijn met onze informatie. De site van het Dorpsplatform zal hierin geïntegreerd worden. We wensen de redactie heel veel succes! Het vorige Kamerikse blad heeft 12 jaar bestaan. Dat lijkt me een mooie uitdaging voor de kersverse redactie van Kamerik Vandaag.


Martijn Zwiers, Voorzitter ondernemersvereniging Kamerik

Ko Drogers, Voorzitter Dorpsplatform Kamerik

 
Nieuwsblad Kamerik Vandaag