Nieuws • Gemeente

 

Meldingen Gemeente Woerden

meldingen kamerik 

 

 

 

Uniek meldingssysteem gemeenten Woerden is een feit!

Vanaf acht augustus kunt u als inwoner van de gemeenten Woerden  via een uniek systeem uw melding doen over zaken die u opvallen in de openbare buitenruimte. Denkt u hierbij aan kapotte straatverlichting, losse stoeptegels, zwerfvuil, een gat in de weg of overhangend groen.

De gemeenten Woerden biedt inwoners een aantal kanalen waar zaken gemeld kunnen worden die hen opvallen in de openbare ruimte. Meldingen kunnen bij voorkeur gedaan worden op de website ook via uw mobiletelefoon of tablet (omgeving past zich aan), of via telefoonnummer 140348. Om de dienstverlening verder te optimaliseren en de meldingen binnen 48-uur in behandeling te nemen en- of af te handelen heeft de gemeente een systeem ontwikkeld dat uniek is in gemeenteland. Met slechts enkele eenvoudige handelingen kunt u uw melding doen, op kaart, die vervolgens direct wordt doorgegeven aan de gecontracteerde aannemer of terecht komt bij de vak afdeling van de gemeente. Zo kan uw melding binnen twee werkdagen worden opgepakt en soms zelfs al afgehandeld worden. Wanneer uw melding vraagt om een meer specialistische oplossing en de 48-uur richtlijn niet gehanteerd kan worden, dan wordt u tussentijds op de hoogte gehouden.

Openbare ruimte is van ons allemaal
Het is niet alleen de verantwoordelijkheid van de gemeente, de openbare ruimte is van iedereen die het gebruikt, zich er in voortbeweegt of er van geniet. U bent als inwoner, onze ogen en oren. Ziet u daarom iets in de openbare ruimte wat niet hoort. Meld het en samen houden we de openbare ruimte in onze gemeenten schoon, veilig en weer een stukje mooier!’

 

Wat is een melding openbare ruimte?

De openbare ruimte is een verzamelnaam voor de plekken die wij allemaal gebruiken. Zoals pleinen, wegen, sportvelden en parken. Is er iets in de openbare ruimte niet in orde? Doe dan een melding.

 
Meldingen Gemeente Woerden