Nieuws • Algemeen

 

Kamerik Proeft Winter-Kersteditie

 

Kamerik Proeft Wintereditie wordt in een nieuw jasje gestoken  maar wel met behoud van een aantal vertrouwde elementen.

De opzet is om meer overeenkomst in Kamerik Proeft Zomereditie en Kamerik Proeft Wintereditie te brengen. Een gezellig evenement in wintersferen voor jong en oud waar van alles te proeven, eten, kopen en beleven valt maar daarnaast ook de bekendmaking van de Kameriker van het jaar en helemaal nieuw die van de sportman/-vrouw/-vrijwilliger van het jaar. En natuurlijk niet te vergeten de verloting met mooie prijzen geschonken door Kamerikse ondernemers waarbij de opbrengst bestemd is voor de bloembakken op het dorp. Ook de kinderen willen we er actief bij betrekken door voor hen allerlei dingen te organiseren.  

DJ Marco heeft zijn medewerking al toegezegd waardoor we ons zeker geen zorgen hoeven te maken over de muzikale sfeer.  

Tijdens de zomereditie worden de hapjes en drankjes verzorgd door de plaatselijke ondernemers. Voor de wintereditie willen we naast de ondernemers ook graag de verenigingen uitnodigen om zichzelf te presenteren. 

Kamerik telt vele verenigingen. Sommigen wat meer en een aantal wat minder bekend. Deelnemen aan Kamerik Proeft Wintereditie is dan ook de gelegenheid om je vereniging onder de aandacht te brengen en daarbij producten te verkopen waarmee de clubkas kan worden gespekt, zoals oliebollen (direct en/of alvast bij intekening voor oud en nieuw), kerstbomen en warme chocolademelk om maar een paar  voorbeelden te noemen.  

Kamerik Proeft Wintereditie nieuwe stijl vindt plaats in  De Schulenburch op zaterdag 15 december vanaf 16.00 uur.

De entree is gratis.  De producten worden afgerekend met muntjes à 2,25 per stuk. Om de kosten te kunnen dekken wordt hiervan 10% ingehouden bij de eindafrekening. Deelname is namelijk helemaal gratis!

 

Lijkt het je nu ook leuk om deel te nemen aan het Kamerik Proeft Wintereditie laat het ons dan even weten voor 1 november op een van onderstaande adressen

Wij, en de inwoners van Kamerik, stellen uw deelname bijzonder op prijs want hoe meer deelnemers de zaal vullen des te gezelliger het wordt en des te meer bezoekers we kunnen verwachten! 

Els Kwakkenbos: elskwakkenbos@ziggo.nl

Janny van Es: info@vindes.nl 

 
Kamerik Proeft Winter-Kersteditie