Nieuws • Algemeen

 

Kamerik Proeft trekt veel publiek

Weer even bijkletsen na de zomervakantie onder het genot van lekkere hapjes en drankjes van: Chez Michel, De Schulenburch, De Gekeerde Kanis, IJsboerderij Vernooij, De Lachende Poffer, VIN d’ES wijnservice, De Herberg en ‘Kamerik bouwt voor Oeganda’.
Voor de kinderen waren er weer springkussens, een klimtoren en schminken, haarextensions en natuurlijk de Sleutelclub waar de kinderen weer prachtige tuinhangers met o.a. vlinders en vissen konden maken.


Om 17.00 startte het feest met een optreden van Dansschool D’joy. De kinderen hadden heel hard geoefend voor een prachtig optreden. De muziek werd verzorgd The Outlines, Coverband Jolene en Party-DJ Marco. Wat een sfeer wisten zij neer te zetten.

Gelukkig hadden zich dit jaar, na een oproep op facebook, vrijwilligers hun hulp aangeboden bij het opbouwen, de muntenverkoop en het na afloop opruimen. Zo blijft het voor de organisatie ook mogelijk om Kamerik Proeft te blijven organiseren. En natuurlijk ook doordat er elk jaar weer de sponsoren zijn die Kamerik Proeft een warm hart toedragen met een financiële ondersteuning.

 

Dit jaar was er ook een kraam gereserveerd voor Dionne en Gert Versteegt. Zij hielden een verloting met als doel geld in te zamelen voor
de aanpassingen aan het huis in Kamerik van broer Peet. Een aantal weken geleden heeft Peet na een zwemongeval een hoge dwarslaesie
opgelopen en wil na zijn revalidatie weer graag terug naar zijn eigen huis waar hij woont met zijn jonge gezin. Inmiddels is bekend dat de loterij de prachtige score heeft bereikt van € 5641,50.

 

Meer foto's van Kamerik Proeft >>

 

Commissie Kamerik Proeft

 
Kamerik Proeft trekt veel publiek