Nieuws • Algemeen

 

Inschrijven Kern met Pit 2022

Wil jij ook graag een buurtmoestuin, speeltuin of een kunstproject in je wijk opzetten? Of heb je een ander goed idee voor je buurt? Kom dan nu in actie! 

Met een beetje hulp...
Kern met Pit daagt je uit om die droom binnen een jaar te realiseren. En zij helpen je ook bij de uitdagingen: waar begin je, hoe kom je aan geld, een vergunning of vrijwilligers? Ruim 200 KNHM-adviseurs door het hele land staan klaar om al deze vragen en meer te beantwoorden. 

De voordelen
Handig om te weten: je krijgt dus een eigen adviseur die je bijstaat met raad en daad, je kunt gratis workshops volgen, je (online) netwerk wordt een stuk groter én je kunt de expertise van ingenieursbureau Arcadis gratis inzetten. 

Duizend euro 
En lukt het je om samen met je buurtgenoten het project binnen één jaar uit te voeren? Dan krijgen jullie 1.000 euro en het predicaat Kern met Pit. Waar wacht je nog op, doe mee! 

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2022. Iedereen die graag iets moois van zijn of haar buurt wil maken en daar een goed idee voor heeft kan zich op de site van Kern met Pit  (gratis) aanmelden. 

 
Inschrijven Kern met Pit 2022