Nieuws • Gemeente

 

Foto's én verhalen uit WO II

Rond 5 mei wil de redactie van Kamerik Vandaag met een speciaal nummer uitkomen, zonder advertenties voor één keer. Dit ter gelegenheid van de viering van 75 jaar bevrijding. Het wordt een samenwerking met het plaatselijke 5 mei-comité onder leiding van wethouder Arthur Bolderdijk en het initiatief wordt financieel gesteund door de Kamerikse Ondernemers Vereniging. 

Oproep voor meer materiaal uit de oorlogstijd: De redactie van Kamerik Vandaag zoekt foto’s en verhalen over hoe de bezetting in Kamerik is verlopen. Er zijn al veel verhalen bekend, maar soms komen er nog meer boven water. Die kunnen nu nog verteld worden. Wie verhalen en foto’s heeft en die met de redactie wil delen, kan mailen naar: redactie@kamerikvandaag.nl of bellen met (0348-) 402071. Houd er alstublieft rekening mee dat de kopijdatum voor dit speciale nummer 28 maart is. Er is geen garantie dat we uw bijdrage nog kunnen opnemen als u deze na 28 maart stuurt.
Wij hopen op mooie bijdragen van met name de oudere (oud-) Kamerikers zodat een mooie en leerzame special gemaakt kan worden, waar ook de jongeren van kunnen leren, zodat we deze geschiedenis levend houden.

 
Foto's én verhalen uit  WO II