Nieuws • Gemeente

 

Buurtwerk wil het gesprek aangaan over De Bijn

gro-up Buurtwerk heeft het volgende bericht ingezonden:

De Bijn in Kamerik is een jeugdsociëteit die al 50 jaar onderdeel uitmaakt van Kamerik. De jongerenwerkers van gro-up Buurtwerk gaan graag het gesprek aan met Kamerikse jeugd die enthousiast raken van de kansen en mogelijkheden die De Bijn als ontmoetingsplek biedt.

gro-up Buurtwerk gelooft in een sterke en betrokken samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. De eigen wijk en buurt; dat is de plek waar de samenleving binnenkomt. Hier wil gro-up met bewoners en ondernemers – met jou – het verschil maken. We ondersteunen vrijwilligers en buurtinitiatieven en brengen vraag en aanbod bij elkaar. We stimuleren jong en oud om talenten te ontdekken en in te zetten. Zo werken we samen aan leefbare en sociale buurten.

Activiteiten, feestjes, of gewoon lekker chillen? Wij willen graag van Kamerikse jeugd zelf horen waar behoefte aan is en wat we hierin voor jullie kunnen betekenen. We nodigen jullie dan ook van harte uit om met ons het gesprek aan te gaan! Dit kan bij De Bijn, zodat je alvast een kijkje kunt nemen, maar uiteraard ook op een andere locatie. Heb je ideeën, vragen of wil je het gesprek aan? Stuur dan een berichtje naar jongerenwerker Ingmar, op 06-20796202. Mailen kan uiteraard ook, op ingmar.elias@gro-up.nl Of neem een kijkje op onze Instagram en/of stuur een DM: gro_upbuurtwerk.woerden. Tevens maken wij ambulante rondes, zo ook in Kamerik, dus spreek ons vooral aan! Mochten er ouders zijn die graag mee willen denken, ideeën hebben of iets bij willen dragen in dit proces, horen we natuurlijk ook graag van u!

 

 
Buurtwerk wil het gesprek aangaan over De Bijn