Nieuws • Algemeen

 

Knutselpakketten Sleutelclub

Goed nieuws: Kamerikkers leven mee met de kinderen van de Sleutelclub

 

Door de Corona maatregelen is het voor kinderen van de Sleutelclub niet mogelijk naar het clubhuis te komen. Om de kinderen toch te kunnen laten knutselen maken vrijwilligers van de Sleutelclub zogenaamde thuisknutselpakketen die de kinderen kunnen afhalen. Het maken van deze pakketten kost niet alleen veel tijd, maar ook best veel geld. Gelukkig leven de inwoners van Kamerik mee met de kinderen van de Sleutelclub. Zo gaven klanten van PLUS Romijn voor ruim € 400,00 aan statiegeldbonnetjes aan de Sleutelclub en doneerde het team CU/SGP het prijzengeld van het Kamerikse Verenigingenspel (€ 150,00) aan de club. We zijn superblij met deze giften. 

 

Bij de Sleutelclub komen zo’n 200 kinderen en jongeren uit de gemeente Woerden en omgeving sleutelen aan fietsen en brommers maar je kan er ook hout bewerken en knutselen. Wil je ook een thuisknutselpakket stuur dan een mail naar secretaris@sleutelclubkamerik.nl . Ben je niet in de gelegenheid naar Kamerik te komen dan brengen we het bij je thuis!

 

Het doel van Stichting Sleutelclub Kamerik is om door sleutelen, knutselen, koken en prutsen kinderen en jongeren een sociale context te bieden waarbinnen zij zich kunnen ontplooien. Daarnaast brengen we kinderen en jongeren in aanraking met techniek en met elkaar. Door de ‘clubgedachte’ leren de kinderen en jongeren met elkaar te werken, bevorderen we deelname aan sociaal verkeer en vergroten we hun zelfstandigheid. Om de gelijkwaardigheid tot uitdrukking te brengen dragen we uniforme kleding zoals een clubshirt. Of nu we wel of geen fysiek en/of mentale beperking hebben, we respecteren en helpen elkaar en zijn gelijkwaardig voor elkaar.

 

U vindt de Sleutelclub in Ambachtshuis Kamerik aan de Nijverheidsweg 15 in Kamerik en op www.sleutelclubkamerik.nl.

 

 

 

 

 

 

 
Knutselpakketten Sleutelclub