Nieuws • Algemeen

 

Succesvolle editie van Kamerik Proeft!

 
Wat een fantastische middag/avond was het op het Kamerik Proeft! De sfeer was geweldig en de smaken nog beter! Van vitello tonato wraps tot heerlijke carpaccio broodjes, we werden getrakteerd op een culinaire reis die onze smaakpapillen verwende.
De biertjes en speciale wijnen vloeiden rijkelijk en vergezelden de diverse gerechten perfect. Maar dat was nog niet alles - de geur van sappig vlees van de braai vulde de lucht en de patat was knapperig en heerlijk. En laten we de poffertjes en pannenkoeken niet vergeten die zowel jong als oud deden watertanden!
 
De kleintjes genoten van heerlijk ijs terwijl ze zich vermaakten met springkussens en schmink. En als kers op de taart zorgden verschillende live bandjes voor een geweldige muzikale sfeer, terwijl avonturiers hun vaardigheden testten op de rodeo stier - wat een spektakel!
 
En alsof dat nog niet genoeg was, wist DJ Marco iedereen op de dansvloer te krijgen en het feest in stijl af te sluiten. Het was een dag vol genot, plezier en samenzijn. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement en aan de zon die precies op tijd doorbrak om het plaatje compleet te maken! ☀️🎉
Benieuwd naar de foto's? Je bekijkt ze hier: https://www.kwaaiaap.nl/fotogalerij/
 
Succesvolle editie van Kamerik Proeft!