Opening Nieuw Beweegpark in Kamerik

Dorpsplatform Kamerik heeft samen met adviesbureau Sports2Play een Beweegpark gerealiseerd in Park Mijzijde. Het Beweegpark bestaat uit 6 trimtoestellen die gratis gebruikt kunnen worden om te sporten en de conditie te verbeteren. Met de toestellen zijn verschillende spiergroepen te trainen. In het park staat ook een informatiepaneel met uitleg over het gebruik van de toestellen en een link naar een smartphone app. Wekelijks worden gratis trainingen gegeven door trainers van Four Performance.


Het Dorpsplatform wil met dit Beweegpark een bijdrage leveren aan het behoud en verbeteren van de leefbaarheid van het dorp en de gezondheid van de inwoners. De aanleg is mogelijk gemaakt met bijdragen van de Provincie Utrecht, Gemeente Woerden, Beweegteam Woerden, Nationale Postcode Loterij, KF Heinfonds, VSB Fonds Woerden en de Sint Franciscus Stichting.


Tegelijk met de aanleg van het Beweegpark is de verwaarloosde Jeu de Boulebaan in Park Mijzijde opgeknapt. Ook deze is gratis te gebruiken.


Het Beweegpark en de Jeu de Boulebaan worden op 7 juni 15.00 uur feestelijk geopend door wethouders Mariëtte Pennarts en Jacques Rozendaal en de voorzitter van het Dorpsplatform Ko Droogers.


Meer informatie over het gebruik van het Beweegpark en de Jeu de Boule baan is te krijgen via dorpsplatform@kamerikvandaag.nl

 
Opening Nieuw Beweegpark in Kamerik